Barış ÇİÇEK - OKUL MÜDÜR

12.01.1985 te Diyarbakır´ın Bismil ilçesinde doğdum, İlkokulu Mehmet Akif Ersoy İlkokulunda Ortaokulu Ziya GÖKALP İlköğretim okulunda ve Liseyi de Bismil Lisesinde tamamladım. 2004 Yılında Muğla Üniversitesi Sınıf Öğretmenliği Kazanarak 2008 yılında mezun olduğum sene Diyarbakır Silvan ilçesinin Aşağı Veysi İlköğretim okulunda göreve başladım. Üniversitede Çocuk Hakları Topluğu Başkanlığımında göstermiş olduğum başarıdan dolayı aldığım Refarans ile 2009 yılında müdür yetkilik görevine başladım 2011 yılında il içi atama ile Bismil Kamışlı İlkokulunda göreve başladım ve aynı dönem içersinde Gaziantep Üniversitesinde Eğitim Yönetimi Teftiş Planlama Ekonomisi bölümünde Yüksek lisansa başladım ve 2013 yılında yüksek lisansımı tamamlayarak 2014 yılında Eş durumu atamasıyla Hatay Altınözü Oymaklı ilkokulunda göreve başladım 2015 yılında yöneticilik ataması kapsamında Alakent Şehit Bülent Bilger İlkokulunda Okul Müdürü görevine atandım 8 yıl aradan sonra Oymaklı okuluna müdür olarak görevime devam etmeyim evliyim ve 2 çocuk babasıyım.

(506) 286 4747 Eposta